Virve Biermans

Virve Biermans

Junior adviseur

Is er verandering nodig? Ik help je. Met veel energie duik ik in de meest complexe vragen en werk ik samen met jou naar de oplossing. En ik zie veel veranderen. Onder andere in de betrokkenheid van bewoners bij hun stad. We raken ze kwijt en dat raakt me. Ik zie kansen om organisaties zo te veranderen dat de band met hun klant herstelt. Dat doe ik met een frisse blik, kennis van organisatieontwikkeling en met het doorvragen waar anderen knikken. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van de creativiteit uit mijn tweede master Filosofie. Ik weet zeker dat ik je de wereld anders kan laten zien. Daag me maar uit.

Werkzaam in: bewonersparticipatie, organisatieontwikkeling, organisatiecultuur, communicatiestrategie, stakeholdermanagement, strategie, visie en focus.

Projecten van Virve Biermans
Een onderzoek naar de tevredenheid van kopers
Communicatie en participatie
Evaluatieonderzoek zelfbeheerproject Startblok Riekerhaven
Communicatie en participatie
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Virve Biermans
Teamend op weg naar een nieuwe koers met Rondom Wonen

In deze tijd aan een nieuw koersplan beginnen, hoe pak je dat aan?

Artikelen
Ontkokeren: denkt u mee?

De grenzen van wat we binnen de kokers kunnen optimaliseren zijn bereikt. Wat als we door de kokers heen gaan organiseren door specialisten te delen?

Artikelen
Ontkokeren als belofte

Het maatschappelijk middenveld kookt over. Het ontbreekt aan mensen en geld. Wij zien een belofte in het gezamenlijk aanpakken van het probleem.

Artikelen
BEKIJK MEER LADEN EINDE