We sturen regelmatig nieuwsbrieven naar geïnteresseerden. Hier houden we ons archief bij. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je onder aan de pagina aan.

Nieuwsbrief juni 2021: participatie, wooncoöperaties en onze Summer School!

100 jaar ervaring in participatie leidde tot het boek 'doe zelf eens mee'. Wooncoöperaties komen uitgebreid aan bod en bekijk ons Summer School-programma.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief mei 2021: communicatie buiten de gebaande paden

Vannimwegen levert sinds jaar en dag gespecialiseerde communicatieadviseurs. Maak kennis met een veranderende vraag én met collega’s die niet specifiek in het vak zijn opgeleid.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief april 2021: interim versterkt jouw organisatie

Vannimwegen collega's vertellen over hun interim-ervaringen. En wooncoöperaties kunnen bijdragen aan vitale wijken.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief maart 2021: Jonge talenten versterken Vannimwegen

Jonge talenten versterken Vannimwegen. Erik-Jan Hopstaken deelt zijn visie op de woningmarkt en Harry Vlaar vertelt waarom 'een praatje pot' zo belangrijk is.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief februari 2021: verkiezingen in aantocht

Crisis op de woningmarkt en Nederland staat voor een enorme bouwopgave. We doken in verkiezingsprogramma’s en vergroten 5 volkshuisvestelijke thema’s voor je uit.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief januari 2021: beschouwing

We staan stil bij het overlijden van onze oprichter Frank van Nimwegen. Na het herdenkmoment beschouwen we de effecten van de decentralisaties in zorg en welzijn.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief december 2020: Inclusiviteit

Lees hoe wij betrokken zijn bij en denken over inclusiviteit. Vannimwegen staat in 2021, inclusief jong talent, weer voor u klaar.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief november 2020: Koers uitzetten in ondernemingsplan en MVO

Lees hoe we ondernemingsplannen en beleid voor MVO aanpakken in coronatijd. Over opleidingsmogelijkheden voor commissarissen en een eerste beschouwing van de Aedes-benchmark.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief oktober: investeer juist nu in de toekomst

Vannimwegen investeert in jong talent. Woongoed Zeist en Woongoed Middelburg investeren in hun huurders. Bergen op Zoom investeert in nieuwe omgevingsvisie.

Nieuwsbrieven
BEKIJK MEER LADEN EINDE